fbpx

Bob Kattenbelt

Online marketing adviseur
"Ik heb waarschijnlijk de leukste baan bij Startwijzer. Door de interviews die ik heb met klanten en coaches zie ik alle facetten van het re-integratiewerk. Achter elke klant en coach schuilt een inspirerend verhaal en ik vind het mooi om dat met de buitenwereld te kunnen delen."

Bob Kattenbelt is marketingmedewerker en online marketing adviseur voor Startwijzer. Deze twee werkzaamheden versterken elkaar: de ervaring die hij opdoet als marketingmedewerker gebruikt hij in zijn gesprekken met coachees over de marketing van hun onderneming en vice versa.

Marketingmedewerker

Bob werkt samen met Sammy Jo en Merle aan de marketing van Startwijzer. Het combineren van woorden is voor Bob magisch. Zijn talent voor taal zet hij in om mooie inhoudelijke verhalen voor Startwijzer te schrijven. Zijn creativiteit komt goed van pas bij het bedenken van nieuwe concepten en marketingcampagnes. Daarnaast werkt Bob aan de website, interne verbeteringen en groeimogelijkheden.

Online marketing coach

Naast het werk voor de marketing van Startwijzer begeleidt Bob ook coachees bij de online marketing van hun startende onderneming. Hij deelt zijn kennis en ervaring in trainingen en in individuele gesprekken met coachees. Dit is een optioneel onderdeel van een traject bij Startwijzer dat naargelang de behoefte ingezet kan worden. In een aantal gesprekken kan hij je ondersteunen bij het creëren van een social media account, het opzetten van advertenties en het vergroten van je zichtbaarheid en bereik op internet. Hij houdt het werken aan de online marketing behapbaar en plezierig. Bob gaat uit van jouw unieke kwaliteiten als zelfstandig ondernemer en maakt online marketing van iets dat moet naar iets dat je wilt.