fbpx

Sandra Niesten

Ondernemerscoach in Beverwijk e.o.

Sandra werkt voor Startwijzer als ondernemerscoach in Beverwijk en omstreken. Het is haar missie om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het succesvol starten van hun eigen bedrijf zodat zij financieel onafhankelijk zijn.

Sandra vindt ondernemen het mooiste dat er is. Opgegroeid in een tuindersgezin in Heemskerk kreeg zij al vroeg te maken met het wel en wee van een familiebedrijf. Ondernemen loopt als een rode draad door haar loopbaan. Zo richtte zij samen met haar partner een re-integratiebureau op, startte een werving- en selectiebureau en met haar coachingspraktijk gericht op vrouwen die hun eerste bedrijf starten.

De werkwijze van Sandra is praktisch, persoonlijk betrokken en energiek. Er mag ook gelachen worden. Ze kijkt samen met jou hoe je jouw talent en passie neerzet in een bedrijf. Welke stappen zijn er nodig, wat is haalbaar voor jou en past bij jou als mens? Ze helpt je met het krijgen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een ondernemersmindset. Met haar onuitputtelijke energie en ondernemersgeest helpt ze vrouwen maar ook mannen met het succesvol starten van hun bedrijf.

Het ondernemerschap heeft Sandra altijd gecombineerd met de zorg voor haar kinderen: Jordi (1999), Mayte (2002) en Senna (2007). Senna Bellod is een bekende influencer en hier omheen is een heus familiebedrijf ontstaan. Als gezin zijn ze vaak te zien in de video’s van Senna. Het is een hecht gezin. Bij ons thuis is het bedrijvig, druk en vaak een ongelofelijke bende. Maar er is ook verbinding, passie, gieren van het lachen en sinds kort een eigen huis in Spanje. De vader van kinderen stapte in 2009 uit het leven. Hoe het is om als alleenstaande moeder met dit verdriet om te gaan en toch succesvol te ondernemen weet zij als geen ander. Wat ik mijn kinderen mee wil geven is dat je altijd een keuze hebt en zelf je levensgeluk bepaalt.

Sandra woont en werkt in Beverwijk en deels vanuit Spanje. Voor Startwijzer werkt ze als ondernemerscoach in Beverwijk en omstreken. Ze heeft een groot netwerk in de IJmond en is bestuurder bij de Businessclub van Telstar namens het vrouwenteam. Zij zet haar netwerk graag in voor haar cliënten, of het nu gaat om het vinden van een baan of ervaringsplek of het in contact brengen met een potentiële klant voor je bedrijf.