fbpx

Maurice Groenteman

Ondernemerscoach in Amstelveen e.o.
Ondernemerscoach zijn leer je niet uit een boekje en ben je niet voor jezelf. De functie is een optelsom van jarenlang zelf ondernemen, de wil hebben om kennis en ervaringen over te brengen op (mede-)ondernemers en jezelf ook te blijven ontwikkelen.

Maurice Groenteman is ondernemerscoach in Amstelveen en omstreken. Na twee decennia ondernemer te zijn geweest in de creatieve (mode-)industrie, daarna mede-ondernemers te hebben geholpen als consultant bij de grootste brancheorganisatie in dezelfde mode en de laatste 10 jaar veel (beginnende) exporterende ondernemers, startende ondernemers en studenten te hebben mogen coachen en ondersteunen, ga ik nu ook als ondernemers- en re-integratiecoach voor Startwijzer aan de slag om (her)intredende ondernemers te mogen begeleiden in de Randstad (Groot-Amsterdam en Utrecht-Midden).

Ik ben gespecialiseerd in de creatieve industrie, webshops, retail, groothandel, kleding en accessoires en vaklui (schilders, klussers, etc.). Ik zie mijn werk als ondernemerscoach in Amstelveen en omstreken als een mooie kans om kennis te blijven delen en belemmeringen weg te nemen bij startende en (her)intredende ondernemers.