fbpx

Mirjam Christiaans

Ondernemers- en loopbaancoach in Den Bosch
"Ik help je ‘durven’ en maak ‘doen’ vanzelfsprekend!"

Wil jij weer elke dag fluitend naar je werk? En ook nog genoeg energie overhouden voor leuke dingen in je vrije tijd? Geen zorgen: bij Mirjam ben je op de juiste plek. Met veel daadkracht en enthousiasme helpt zij je de regie te (her)pakken op je eigen loopbaan of onderneming in ‘s Hertogenbosch en omgeving. Wat je zelf nodig hebt? Je eigen kracht en een gezonde portie lef! 

Haar doel is om jou op een praktische manier je drijfveren, kwaliteiten en talenten te laten ontdekken. Zodat je dit heel concreet kunt vertalen in nieuwe, soms onverwachte richtingen. Jullie stippelen samen jouw loopbaankoers uit. Het wordt een fantastische reis waar je nog lang de vruchten van plukt.

Natuurlijk is Mirjam niet alleen coach. Samen met haar partner Sander en zoon Lef genieten zij volop van het leven en maken ze mooie herinneringen. Haar vrienden zijn haar dierbaar. Met z’n allen aan een grote tafel vol eten, drinken en goede verhalen, daar wordt zij blij van. Mirjam vindt het belangrijk vitaal te blijven en daar hoort een gezonde levensstijl bij. Tijdens het hardlopen draait haar creatieve brein overuren. Om uit haar hoofd te komen, maakt ze graag lange wandelingen in de natuur.