fbpx

Trudy van Batenburg

Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam e.o.

Trudy is tijdelijk minder beschikbaar

Trudy van Batenburg is adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam en omstreken.

“Ik begon mijn werkzame leven bij de Politieorganisatie, in het blauw, waar ik 22 jaar heb gewerkt in allerlei verschillende functies en delen van Nederland. De opleiding tot coach heb ik afgerond in 2014, toen maakte ik deel uit van de coachpoule binnen de organisatie. Door de toenmalige reorganisatie bij de Politie ontstond er veel vraag naar begeleiding en ondersteuning van medewerkers, vooral in de ondersteunende functies, zoals communicatie en HR.

Na de zoveelste burn-out in 2017 heb ik in goed overleg de organisatie verlaten, om mijn eigen praktijk vorm te geven. Een aantal jaren daarvoor, kreeg ik per toeval het boek ‘Omgaan met hooggevoeligheid’ in handen en ging ik mezelf beter leren begrijpen, erkennen en herkennen. Hierna was het nog een lange weg te gaan, maar door zelfonderzoek, therapie en een opleiding kwam ik meer en meer in balans.

Loopbaancoach in Zaandam en omstreken

Nu, in mijn praktijk, begeleid ik (hoog)gevoelige vrouwen en mannen naar meer authenticiteit en ondersteun ik hen om meer in contact te komen met hun gevoel. Voor Startwijzer werk ik als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam en omstreken.

Ik ben altijd een mensenmens geweest en geïnteresseerd geweest in de psyche van de mens. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn mijn innerlijke drijfveren. Ik kijk met een holistische blik naar de wereld en geloof dat alles met elkaar verbonden is. Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven, echter ik heb ook een pragmatische kant.

Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om ‘in eigen kracht’ te gaan staan. Ik werd hierin uitgedaagd door het leven zelf net zoals het leren van angst om te zetten naar vertrouwen en liefde.

Aanpak

Ik werk vanuit een liefdevolle aanpak, ik ben intuïtief en kan goed luisteren. Wat anderen vaak over mij vertellen is dat ik in staat ben om oordeelvrij te luisteren en een veilige ruimte bied waarin alles bespreekbaar is.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. Het helpt me om te ontspannen en weer helemaal in connectie te komen met mezelf.

Ik mediteer regelmatig, ik hou van lezen en van koken voor een klein gezelschap. Ik ben moeder van vier kinderen, allemaal dochters. En ik ben inmiddels oma van 3 prachtige kleinkinderen.