fbpx

Gijs Dingemans

Loopbaancoach in Utrecht e.o.
Al het grootse begint met een kleine stap. Samen maken we de eerste stap en alles wat daarna komt.

Gijs Dingemans is loopbaancoach in Utrecht en omstreken. Hij heeft als missie om mensen te inspireren en te ondersteunen om hun volledige potentie te ontdekken en te benutten.

Hij gelooft dat ieder mens potentie heeft. Door deze potentie te ontdekken en er invulling aan te geven krijgt het leven kleur en ontstaat er vanzelf plezier. Dit is een proces van vallen en opstaan. Als coach vindt hij het mooi om in verbinding te zijn met de ander en vanuit die verbinding op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Dromen verwezenlijken komt in de praktijk neer op actie ondernemen. Gijs daagt je uit om in actie te komen. Falen bestaat namelijk niet, er bestaat alleen leren. Hij creëert de motivatie en moed die nodig zijn om dat stapje buiten je comfort zone te maken. Hij doet dit door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en te focussen op wat er wél kan.

Gijs neemt een ruime werkervaring uit het bedrijfsleven mee. Op zijn twintigste begon hij met een Sales-functie bij een beleggingsbank. Hij verkocht beleggings- en vermogensbeheerrekeningen. Dit deed hij naast zijn studie bedrijfskunde. Nadat hij was afgestudeerd heeft hij een aantal jaren als management consultant in de financiële sector gewerkt.

Op een gegeven moment zag hij dat het roer radicaal om moest. Hij besloot zijn baan op te zeggen en te starten met een coachingsopleiding. Momenteel timmert hij aan de weg in zijn tweede loopbaan en werkt hij als loopbaancoach in Utrecht en omstreken.