fbpx

Janna Rutten

Loopbaan- en ondernemerscoach in Nijmegen e.o.
Janna gelooft dat we als mensen diep van binnen weten wat het beste voor ons is. Als tip zegt ze dan ook: "Luister naar het fluisteren van je lichaam dan hoeft het niet te schreeuwen."

Janna Rutten is ondernemers– en loopbaancoach in Nijmegen en omgeving. Ze is gespecialiseerd in stress- en burn-out coaching. Janna gelooft dat we als mensen diep van binnen weten wat het beste voor ons is. Soms staan er gewoonten, gedragingen en overtuigingen in de weg om dit goed te zien. Of staat ons hoofd met onze gedachten in de weg van wat ons lichaam voelt en ons vertelt. 

Doordat Janna dingen net even anders ziet en samen met jou de tijd neemt om ernaar te kijken kom je dichterbij jouw kern en drijfveren. Wat wil jij écht? Welke patronen houden je tegen? Wat is jouw weg? Wat is de volgende concrete stap om dit te bereiken?

Hiervoor gebruikt ze een aanpak zowel vanuit haar ervaring met intuïtie, systemisch en lichaamswerk in balans met een heldere benadering vanuit haar ervaringen in het bedrijfsleven gedreven door sterke communicatie en doelgerichte concrete stappen. Balans tussen het hoofd en het hart.