fbpx

Priscilla Tel

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)
"Ik wil niet weten wat ik later word, ik wil weten wie ik nu ben."

Priscilla is loopbaancoach in Hoogkarspel en omstreken. Haar werkgebied is heel Noord-Holland.

Over Priscilla

Ik ben begonnen met de opleiding ‘Toegepaste psychologie’, omdat ik de mens een enorm interessante puzzel vind. Binnen deze opleiding heb ik gekozen voor de afstudeerrichting arbeid en organisatie. Hier leerde ik veel over de werkende mens en hoe belangrijk het is dat iemand zijn plekje op de arbeidsmarkt vindt. Je kan zo ongelukkig worden van een baan die niet bij je past, en dat ongeluk werkt door in je privéleven.

Loopbaancoach in Hoogkarspel e.o.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken in de re-integratie bij de gemeente. Hier ondersteunde ik mensen bij alle stap(jes) richting de arbeidsmarkt. In deze periode heb ik ook besloten om mij verder te gaan specialiseren en ben ik de opleiding tot loopbaancoach gestart. Deze opleiding heb ik met veel plezier doorlopen en na afronding ben ik me meer gaan richten op het vak loopbaancoach.

Hierbij is mijn aanpak praktisch. We moeten het niet ingewikkelder maken dan nodig. Eerst eens terug naar de basis. We gaan erachter komen wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt bereiken en natuurlijk hoe je dat gaat bereiken! Iedereen heeft zijn plekje op de arbeidsmarkt, hoe mooi is het dat ik onderdeel mag uitmaken van iemand zijn zoektocht naar dit plekje. 

Klaar voor een eerste stap?

📧 Neem contact op met Startwijzer voor een kennismakingsgesprek met Priscilla.
👥 Benieuwd naar de andere coaches? Kijk dan in het overzicht van coaches.