fbpx

Anoek Penders

Coach modulaire diensten in Helmond-De Peel
"Wees jezelf en zeg wat je voelt, want degenen die daar wat op tegen hebben, doen er niet toe en degenen die ertoe doen, hebben er niks op tegen."

Anoek Penders is coach modulaire diensten in Helmond en omstreken. Haar werkgebied is de regio Helmond-De Peel.

Over Anoek

Ik heb altijd al een interesse gehad in mensen en daar ook steeds mijn werk van gemaakt. Met name de kant van de psychische problematiek trok me heel erg aan. Ik vind het dankbaar om samen te kijken waar iemand met zijn kwetsbaarheid tegenaan loopt en hoe hij of zij daar op een andere manier mee kan omgaan, zodat de kwaliteit van leven een stuk verbeterd wordt.

Toen ik zelf met psychische problematiek thuis kwam te zitten, ben ik goed gaan nadenken wat ik precies wilde met mijn leven en mijn werk. Vanuit de gedachte en de ervaring dat het helpt om uit je hoofd te komen door met je handen bezig te zijn, heb ik een dagbesteding opgericht voor mensen die worstelen met een psychische kwetsbaarheid. Je kunt er koken, creatief bezig zijn, hout bewerken of lekker rommelen in de moestuin. En alles is ook nog eens heel duurzaam doordat we gebruik maken van spullen of producten die anders weggegooid zouden worden.

Ik heb mogen ervaren dat de mensen bij LoveStock hun kopzorgen even kunnen laten door praktisch met hun handen bezig te zijn. Het is voor velen weer een mooie eerste stap om bijvoorbeeld uit hun isolement te komen of om weer wat meer zelfvertrouwen te krijgen, doordat ze ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken. Voorzichtige eerste stapjes in contact met anderen of leren grenzen aangeven. Dit past prachtig binnen de modulaire diensten en helpt om op deze manier ook weer wat dichterbij de arbeidsmarkt te komen.

Coach modulaire diensten in Helmond e.o.

Als coach kijk ik graag naar wie er voor me zit. Wie ben je en wat drijft je? Waar loop je tegenaan en waar kom je je bed voor uit? Iedereen zit anders in elkaar en heeft ook wat anders nodig. Uitvinden wat er bij je past en wat we het beste in kunnen zetten om je weer een stapje verder te krijgen, daar ligt mijn hart. En door de unieke samenwerking tussen Startwijzer en LoveStock kun je meteen praktisch aan de slag met de doelen waar je aan wil werken. Op een ontspannen en laagdrempelige manier op je eigen tempo jezelf verkennen en ontdekken wat er voor jou belangrijk is om zo samen te komen bij waar jij naartoe wil.

Klaar voor een eerste stap?

📧 Neem contact op met Startwijzer voor een kennismakingsgesprek met Anoek.
👥 Benieuwd naar de andere coaches? Kijk dan in het overzicht van coaches.