fbpx

Trudy van Batenburg

Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam e.o.

Trudy van Batenburg is adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaanstad en omstreken. Ik begon mijn werkzame leven bij de Politieorganisatie, in het blauw, waar ik 22 jaar heb gewerkt in allerlei verschillende functies en delen van Nederland. De opleiding als coach/counselor heb ik afgerond in 2014 en ik maakte deel uit van de coachpoule binnen de organisatie. Door de toenmalige reorganisatie bij de Politie ontstond er veel vraag naar begeleiding en ondersteuning van medewerkers vooral in de ondersteunde functies, zoals communicatie en HRM.

Na de zoveelste burn-out in 2017 heb ik in goed overleg, de organisatie verlaten, om mijn eigen Praktijk vorm te geven. Een aantal jaren daarvoor, kreeg ik per toeval het boek “omgaan met Hoog Gevoeligheid in handen en ging ik mezelf beter leren begrijpen erkennen en herkennen. Hierna was t nog een lange weg te gaan maar door zelfonderzoek, therapie en opleiding en met vallen en opstaan kwam ik meer en meer in balans.

Nu, in mijn praktijk, begeleid ik (hoog)gevoelige vrouwen/mannen naar meer authenticiteit en ondersteun hen om meer in contact te komen met hun gevoel. Voor Startwijzer werk ik als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaanstad en omstreken.

Ik ben altijd een mensen mens geweest en geïnteresseerd in de psychen van de mens. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn innerlijke drijfveren. Ik kijk met een holistische blik naar de wereld en geloof dat alles met elkaar verbonden is. Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven, echter ik heb ook een pragmatische kant.

Ik ben ervaringsdeskundige als t gaat om “in eigen kracht“ te gaan staan. Ik werd hierin uitgedaagd door het leven zelf net zoals het leren van angst om te zetten naar vertrouwen en liefde.

Aanpak

Ik werk vanuit een liefdevolle aanpak, ben intuïtief en kan goed luisteren. Wat anderen vaak over mij vertellen is dat ik in staat ben om oordeelvrij te luisteren en een veilige ruimte biedt waarin alles bespreekbaar mag/kan zijn.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur soms alleen of samen met een vriendin. Het helpt me te ontspannen en weer helemaal in connectie te komen met mezelf.

Ik mediteer regelmatig, en ik hou van lezen en koken voor een klein gezelschap. Ik ben moeder van vier kinderen, allemaal dochters. En ben inmiddels oma van 3 prachtige kleinkinderen.