Begeleiding arbeidsbeperking

Heb je een arbeidsbeperking en wil je graag weer aan de slag? Alles start met een goede begeleiding. Samen onderzoeken we wat jouw mogelijkheden zijn en welk werk / bedrijf bij jou past. Startwijzer begeleidt je met de noodzakelijke ondersteuning en is je kompas richting een nieuwe toekomst.

Startwijzer levert een significante bijdrage aan de banenafspraak door het bemiddelen van honderenden klanten met een arbeidsbeperking. Startwijzer is sterk in het begeleiden van bijvoorbeeld WAJONG kandidaten. Startwijzer bemiddelt klanten met een arbeidsbeperking. Dit wordt gedaan door samenwerkingen met bijvoorbeeld het WerkgeverServicePunt, samenwerkingen met branchegenoten en natuurlijk de kennis en het netwerk van Startwijzer.

Voor wie?

  1. Mensen die onder de Participatiewet vallen en niet zelfstandig 100% van het minimumloon kunnen verdienen;
  2. Mensen met een WSW-indicatie;
  3. Wajongers met arbeidsvermogen.

Wij begeleiden je naar een baan bij een werkgever uit ons netwerk van bedrijven. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen, maar ook om het realiseren van die dromen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Opnaar100.000 banen

Startwijzer is vlootpartner van dit initiatief van werkgevers om te zorgen voor 100.000 werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking. Samen zetten wij ons hiervoor in omdat Startwijzer het belangrijk vindt dat iedereen in Nederland mee kan doen.