Petri Petri Sterrenburg

Ik heb een heel goede en fijne ervaring met Startwijzer! Sinds mei vorig jaar ben ik via het UWV een traject gestart met Startwijzer. Ik wilde voor mezelf gaan beginnen en een yogastudio gaan openen. Startwijzer heeft toen samen met mij de grote lijnen uitgestippeld en zo een start gemaakt als beginnende onderneemster. Lees hier haar verhaal.

 robbert  Robbert Jan Eenhoorn 

"Startwijzer was voor mij een fantastisch klankbord. Een sparringpartner die ervoor zorgde dat er geen zaken over het hoofd werden gezien. Voor 80% had ik het wel overzien, maar die overige 20% heb ik echt aan Startwijzer te danken. De gesprekken Startwijzer vond ik dan ook prettig, open, persoonlijk, serieus. De aangeboden workshops waren daarbij een goede ondersteuning in mijn startfase!"

Lees hier zijn verhaal.

 

Margreet Margreet Kievit 

"Startwijzer adviseerde mij bij de financieringsaanvraag en toetste mijn ideeën. “Zijn mijn ideeën realistisch en welke kansen liggen er nog meer voor mij? Startwijzer loopt echt met je mee in het traject. Na elk gesprek bij Startwijzer had ik weer extra moed om door te zetten”. 

Lees hier haar verhaal.

arbella Arabella Seegers 

"Startwijzer bood mij niet alleen ondersteuning, maar assisteerde ook bij het maken van belangrijke keuzes en dat gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had. Startwijzer deed dit op een aangename en uitdagende manier. Resultaatgericht en tegelijkertijd heel individueel en op maat. Er is echt een persoonlijke verbinding!”

Lees hier haar verhaal.

gina Gina Djosari 

“Door Startwijzer heb ik Gina’s cateringservice weten te realiseren. Ik koos voor Startwijzer omdat ik  telefonisch meteen goed geholpen werd. Vervolgens had ik een heel prettig kennismakingsgesprek. De ondersteuning van Startwijzer was voor mij echt een meerwaarde. Bijvoorbeeld als vraagbaak en sparringpartner bij de lastige onderdelen. De ondersteuning vond ik goed, duidelijk en persoonlijk. Er wordt echt tijd voor je vrij gemaakt, geen vraag was teveel”.

Lees hier haar verhaal