Ondernemen is vooral durven, doen en reflecteren. Kansen zien, aanpakken en doorpakken. Ondernemen is spannend. Dat kan ik uit eigen ervaring zeggen: het is een kick om je leven zelf richting te geven en naar eigen wens in te delen. Het is vrijheid en verantwoordelijkheid tegelijkertijd. Juist die combinatie maakt het boeiend en dynamisch.

Ik kan iedereen aanraden om te onderzoeken of het iets voor je is.

Hannie van Lent

Neem contact op

 

De eerste stap richting zelfstandig ondernemerschap is een spannende en belangrijke beslissing. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid heb ik bedrijven en organisaties begeleid en geadviseerd tijdens de start. Ik geloof in dromen, maar vooral in duurzaamheid. Betrokken zijn bij de onderneming én de ondernemer, dat maakt het verschil.

Cor Freeke

Neem contact op

 

Iedereen die voor zichzelf begint verdient respect. Je geeft hiermee zelf invulling aan je leven. Mijn drijfveer is dat de ondernemer start en zijn of haar droom realiseert. Iedere geslaagde start geeft mij voldoening. Ik begeleid je bij de zakelijke kant (o.a. cijfers en marketing) en heb daarbij ook oog voor persoonlijke vragen en ontwikkeling.

Frank Bakker

Neem contact op

 

Als loopbaan- en ondernemerscoach zet ik je graag in het licht. Samen belichten we jouw talenten en kijken we hoe je deze kunt inzetten voor jezelf, je werkgever en/of je bedrijf. Ik  coach je van harte op passie en ondernemend gedrag. Samen kijken we hoe je je baan of onderneming het beste kunt opbouwen. Wat heb je ervoor nodig, hoe zit het financieel, etc. Het allermooiste is natuurlijk om jou vol plezier weer aan het werk te zien.

En hoe dat vorm krijgt? Kijk... dát doen we nou samen!

Miek van Grinsven (regio Den Bosch / Eindhoven)

Neem contact op

 

Ik ben een betrokken, energieke loopbaancoach en begeleid jou graag in je zoektocht naar werk dat bij je past. Ik heb jarenlang gewerkt als HR manager bij o.a. KLM en Stork en ook in het onderwijs. Deze ervaring neem ik mee in mijn coaching. Waar ligt jouw kracht? Waar krijg jij energie van? We zoeken samen naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ik ben enthousiast; ik laat je ervaren dat je meer kan dan je denkt en vergroot zo jouw zelfvertrouwen!

Anne Giezen (regio Haarlem / Amsterdam)

Neem contact op

 

De passie voor begeleiden en coachen is voortgekomen uit een eigen carrière switch.

Deze eigen ervaringen brengen mij veel bij de begeleiding van mijn klanten. loopbaanbegeleiding zie ik als een krachtig middel om bij te dragen aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Op een plezierige wijze en in een veilige omgeving kan de klant zich bezinnen op zijn of haar ontwikkelwensen en loopbaankansen en van daaruit actie ondernemen.

Mijn passie is begeleiden en coachen; mijn talent is het in kaart brengen van iemands eigenheid, vitaliteit, persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Annelies Laan (regio Hoorn / Haarlem / Alkmaar)

Neem contact op